AaB esports frivillige i Aalborg FunCenter

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

AaB esports frivillig arrangement 2022 i Aalborg FunCenter

Den 30. april mødte frivillige fra AaB esport op i Aalborg FunCenter for at afholde det årlige frivillige arrangement. 

Stemningen blev hurtigt lagt for dagen, da de frivillige blev inddelt i fire forskellige hold, der skulle konkurrere imod hinanden - og konkurrenceånden fra de frivillige var ikke til at tage fejl af! 

De første udfordringer, de frivillige blev kastet ud i, var Basket Battle, Lokumsræs, Hamsterbolde og Wipe Out. Alle kræfter blev lagt i hos holdene, der kæmpede bravt for at gå med sejren i diverse udfordringer, og en pause var nu tiltrængt og velfortjent. Efter de frivillige fik lidt fornyet energi til hægterne, skulle anden halvleg skydes i gang. Nu stod den på Promille Fuglekast, Human Football Table, Sumobrydning og Rodeotyr. 

Efter et muntert væld af udfordringer blev dagen afsluttet med pizzaer i massevis i Funcenteres lokaler. Det skulle dog vise sig, at flere af de frivillige ikke var færdige med at konkurrere mod hinanden, så flere valgte at tage videre til et slag pool, hvor konkurrencerne kunne fortsætte! 

En stor tak skal lyde til alle de frivillige, der bakkede op om arrangementet og bidragede til den gode stemning og kampånd! Vi glæder os til næste års arrangement, hvor vi håber på at gentage succesen!  

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2022-05-23T14:42:46+02:00
Go to Top