AaB Main i CS:GO præsenterer ny spiller

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Vi kan nu præsentere Christian "Buzz" Andersen, der skal udgøre en del af det kommende line-up til POWER Ligaen. Support spilleren kommer til AaB esport fra Madsport Esports.  

Efter overlevelsen i Ligaen i forrige sæson, har trænerteamet været på jagt efter nye forstærkninger til holdkortet, hvor den nyeste tilføjelse er en, man har kigget på et stykke tid.

”Buzz er en rigtig spændende ung spiller, som vi faktisk har holdt øje med et stykke tid. Han er en spiller der rollemæssigt passer godt ind på holdet. Samtidig er han en support spiller, der er meget alsidig og som dermed er med til at få tingene til at hænge sammen", udtaler Brian Torp, der er træner for AaB Main.

Den nye spiller på holdkortet har imponeret ved at vise den rigtige attitude og en vilje til at arbejde hårdt for tingene.

”Han har imponeret mig, og jeg er sikker på han kommer til at forstærke vores hold til den kommende sæson. Han har den rette mentalitet, og han er villig til at arbejde knaldhårdt og gøre lige netop det, holdet har brug for", fortsætter Brian Torp.

Hentet fra Madsport Esports

"Buzz" spillede den seneste sæson af Ligaens 1. division, hvor han repræsenterede Madsport Esports. Holdet spillede en stærk sæson, hvor de næsten kvalificerede sig til den bedste række. Tilføjelsen sker efter en aftale med Madsport Esports, hvor vi er nået til enighed om en transfer.

”Hele forløbet omkring tilføjelsen af 'Buzz' har været rigtig god. Vi har haft en god dialog med Madsports, og blev relativt hurtigt enige", afslutter Brian Torp.

Vi vil gerne takke Madsport Esports for et godt forhandlingsforløb og ønsker dem held og lykke i den kommende sæson.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-20T12:09:09+02:00
Go to Top