Ændring i startfemmeren på AaB Main

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Det er besluttet, at David "d0pmax" Sørensen stopper som en del af startfemmeren på AaB Main. Denne ændring betyder, at AaB Main skal på jagt efter en erstatning til startfemmeren.

Årsagen til beslutningen er, at den tid David har tilgængelig, ikke harmonerer med den resterende del af holdet.

"Vi skal på jagt efter en ny stabil og dygtig spiller til startfemmeren, hvor vi selvfølgelig vil kigge internt, men også eksternt", udtaler Brian Torp, som er cheftræner for holdet.

D0pmax blev MVP for os i sæson 15 af 1. division, og han har i alt spillet 33 kampe for klubben. Desuden bød sæson 15 på 22 entry kills, en HS % på 39% og en K/D-ratio på 1,52 for d0pmaxs vedkommende.

"Det har været en fornøjelse at arbejde med David, men tiden sætter en begrænsning, som på lang sigt vil skulle løses. Derfor er det en hård, men nødvendig beslutning, og der er ikke en finger at sætte på Davids engagement. Både jeg og klubben siger tak for tiden og ønsker David alt held og lykke fremadrettet", afslutter Brian Torp.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T10:15:06+02:00
Go to Top