CSGO Main Præsenterer to nye spillere

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

CSGO Main præsenterer to nye spillere

Vi er glade for at vi nu officielt kan byde velkommen til de sidste to spillere til AaB Main. Rasmus ”SandeN” Sanden og Nicklas ”jarko” Rasmussen er de sidste to brikker som indgår i lineup.

Holdkortet er dermed;
Patrick ”Patti” Larsen
Alexanden ”alexsomfan” Nielsen
Christian ”Buzz” Andersen
Rasmus ”SandeN” Sanden
Nicklas ”jarko” Rasmussen.

Interview med SandeN og Jarko om den kommende sæson

Nu er det blevet officielt at du er en fast del af lineup i AaB esport, hvordan føles det?
SandeN: Det føles superfedt. Nu var jeg ude at se esportsfaciliteterne. Så er blevet helt hype for at komme i gang med at spille.

Jarko: Det er megafedt at få chancen for at bevise mit værd hos et dansk gold igen. Efter at have prøvet noget internationalt savnede jeg ret meget dansk kommunikation og fællesskabet. Det er ting jeg er virkelig glad for at have fået tilbage igen. Jeg ser frem til at skabe minder med holdet her.

Du nåede at spille med en periode inden tingene blev gjort permanente. Kan du fortælle lidt omkring hvordan det var?
SandeN: Det var helt fint. Vi snakkede om at give det et par dage, for at se hinanden af. Men efter 2 dage eller noget kunne jeg se, at vi havde et teamplay niveau, som var en del højere end andre powerliga hold, og det var uden prac. Det gjorde blandt andet at jeg sagde ja til at joine.

Nu starter tingene jo for alvor, kan du fortælle lidt omkring dine forventninger? Både for sæsonen men også dig personligt?
SandeN: Forventningen for holdet er, at vi rykker os på ranglisterne, både i Danmark, men også på HLTV. I forhold til POWERLIGAEN tænker jeg playoff, og så kan alt ske. Jeg ser os som en af favoritterne, ved siden af OPAA. Personligt vil jeg gerne ind og dominere ligaen. Det har jeg gjort tidligere, da jeg i sidste sæson var standin i 4 kampe, og havde de samme stats som lucky. Det kunne og ikke ses i performance centeret, men det giver mig troen på jeg kan gøre det igen.

Jarko: Mine forventning er at få opbygget en mappool, så vi kan gå ind og slå de bedste hold i Ligaen. Jeg vil sige, at jeg forventer en plads i playoffs med det lineup vi har. Vi har allerede slået nogle rigtig gode hold i de kampe vi har spillet. Ser frem til en god sæson!

Til sidst, vil du prøve selv at sætte et par ord på dig som spiller, og hvad vi kan forvente af SandeN den kommende tid?
SandeN: Jeg vil sige jeg er en meget dedikeret og passioneret omkring CSGO. Jeg vil det meget mere end mange andre. Som spiller har jeg tidligere været på mere ustabile hold, og har ikke haft faste roller, men til gengæld har jeg set/spillet næsten alle spots og roller. Så forståelsen for de forskellige roller er meget bredt, jeg mangler bare noget rutine for de spots og roller jeg skal spille fremover, så tager jeg flere skrift op. I kan forvente, at jeg på mine spots giver den gas med 200 km/t. Så vi kommer til at vise dominans igennem benhårdt arbejde, og den vej igennem kommer til at spille tier 1 og 2 CS.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-09-21T10:42:20+02:00
Go to Top