En guidet tur til VM 2018 i Taiwan

AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

I dag er der nøjagtig to måneder til, at vores kvalificerede hold i League of Legends og CS:GO, drager afsted til Taiwan for at repræsentere Danmark i IeSF 10th world Championship 2018, der afholdes fra den 9.-11. november 2018.

Rasmus Fossing, næstformand i Esport Danmark, var i august inviteret til Taiwan af CTESA, hvor han her var rundt at opleve, hvor AaB’s spillere i november skal bo og spille under deres ophold. Byen, hvor VM afholdes hedder “Kaohsiung”, der udtales noget lignende: “Kow-shung”.

Populationen i Kaohsiung er ca. 2.78 millioner mennesker, og er i størrelse 2.947 kvadratkilometer. Klimaet er tropisk med en månedlig gennemsnits-temperatur på ca. 25 °C.

Når spillerne ankommer til Kaohsiung bliver de indlogeret på hotellet “85 Sky Tower Hotel”, der kommer til at fungere som “player camp”. Med sin højde på ca. 347 meter udgør hotellet den højeste bygning i byen, og den anden højeste bygning i hele Taiwan.

Når der skal spilles, kommer det til at foregå i Kaohsiung Arena, også kaldt for K-Arena. Det er en indendørs sports-arena, der fylder 56.000 kvadratmeter med plads til 15.000 tilskuere.

Alle spillerne træner hårdt for at blive klar til VM 2018 i de næste to måneder. Følg med på hjemmesiden og vores sociale medier for løbende updates om spillerne og deres tur til Taiwan.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:13:27+02:00
Go to Top