Akademiholdet rykker op til 1 division

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Forventningerne blev overgået, og det helt store mål omkring direkte oprykning blev indfriet for Akademiholdet. Det blev dog en tæt affære, hvor førstepladsen og den direkte oprykning blev sikret i sidste spillerunde med i alt 42 point, efter 14 sejre og 4 nederlag.

Elgiganten Ligaen (Kommende POWERLIGA) er en liga arrangeret af Dust2. Den betragtes, som den stærkeste i Danmark og følges hver uge af mange interesserede.

OPTAKTEN TIL SÆSONEN

Den færdigspillede sæson var præget af en turbulent start, hvilket gjorde det svært for holdet at få den optimale forberedelse.

Mine personlige forventninger var skruet lidt ned, eftersom den første træning vi havde sammen, var 4 dage inden turneringsstart. På trods af det, var det fælles mål at skulle spille med i den øvre halvdel, og ultimativt ende i top 3 og spille med i relegation” fortæller træner - Bjarne Thorup.

Performance Center:

Arrangøren Dust2 har i denne sæson udviklet et ligaunivers, hvor der er forskellige artikler, et sæsonprogram samt et performance center, hvor der er forskellige statistikker.

Den tætte kamp omkring den direkte oprykning ses også i Performance Center, hvor flere af topholdene topper de forskellige lister. Vi kigger lidt på de bedst placerede AaB spillere:

JBOEN:
Nr. 4 på K/D listen, med 1,40.
Nr. 4 på AWP/R listen, med 0,43
Nr. 3 på Pistol round killls, med 41
Nr. 7 på Rating listen, med 1,22

Snowyliion:
Nr. 4 på First kill listen, med 63 %

Som det kan ses, så er performance listen er ikke fuld af AaB spillere, og det skyldes ifølge trænerteamet, at holdets styrker har været andre faktorer end det individuelle: ”Vores forcer igennem sæsonen har været vores kommunikation og sammenspil. Specielt kommunikationen har vi arbejdet rigtig meget med, og det er tydeligt, at når kommunikationen kører, så rammer hele holdet et højt niveau, i stedet for enkelte spillere” – Bjarne Thorup, Træner.

OPTAKT TIL NÆSTE SÆSON:

Næste sæsonen starter d. 4. maj, hvor det bliver spændende at følge om Akademi kan holde stimen. Holdets niveau uden den store forberedelse til den nyligt spillede sæson, skaber i hvert fald forhåbninger for den kommende sæson.

”Med den tid der er, indtil næste sæson starter, giver det selvfølgelig en bedre opstartsperiode. Derudover bruger vi tid på af se hvilke aspekter af spillet vi skal forbedre, for eventuelt at kunne bytte rundt på nogle positioner. Generelt skal der bygges på, både individuelt, men også vores strategier” fortæller træner - Bjarne Thorup.

Du kan opleve liga universet her: https://liga.dust2.dk/stats/
Samt følge kampene live på https://twitch.tv/dust2tv

Hvis du vil holde ekstra øje med vores hold, så følg med på vores twitter, som løbende bliver opdateret.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-18T14:12:59+02:00
Go to Top