Præsentation af AaB Main

AaB-main
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Vi er enormt glade for at kunne præsentere de fem CS:GO-spillere, der skal udgøre AaB Main i de kommende turneringer Elgiganten Ligaen og ESEA.

Alexander "alexsomfan" Nielsen er ny ingame-leader på holdet, som vandt Elgiganten Ligaen 1. division i sidste sæson og dermed kvalificerede sig til den bedste danske række. Hele holdkortet til de to kommende turneringer ser dermed ud som følger.

  • Benjamin "Vaegten" Badstue
  • Hjalte "GiZM0" Lunden-Fagervold
  • David "d0pmax" Sørensen
  • Oliver "hezy" Sjøbjerg
  • Alexander "alexsomfan" Nielsen

Optakten til den nye sæson

Den kommende sæson af Elgiganten Ligaen står for døren. Vi glæder os meget til at se holdet i aktion igen efter oprykningen i sidste sæson. Som alt andet har optakten også været præget af COVID-19, hvilket har gjort det svært for holdet at mødes fysisk i vores lokaler.

”Vi har måttet aflyse vores fysiske møde på træningsanlægget på Hornevej, da COVID-19 simpelthen ikke har gjort det muligt for os. Det har selvfølgelig været ærgerligt, da det altid er ekstremt givende. Det skal dog ikke være nogen undskyldning, da vi ser meget frem til at komme i gang igen”
Brian Torp, træner

Den nye spiller på holdkortet har allerede haft en positiv effekt på spillet. Det skaber et godt grundlag for næste sæson og giver en tro på tingene.

"Jeg er positivt overrasket over, hvordan vores træning er gået. Alexander kommer som ingame-leader med rigtig mange gode inputs til os, og så tror jeg bare vi har en naturlig synergi, hvor vi både kan have det fedt med hinanden, men også tage det seriøst, når det gælder”
Benjamin ”Vaegten” Badstue, spiller

Holdet ser meget frem til at komme i gang med ligaen og håber også at kunne overraske og gøre en god figur.

”En oprykker skal altid have 100% fokus på at overleve i den første sæson, så det er naturligvis vores mål for sæsonen. Når jeg ser på holdene på nuværende tidspunkt, tror jeg dog stadig, at vi kan overraske og skabe lidt ravage"
Brian Torp, træner

Uanset hvad, så håber vi på en stærk sæson, hvor vi som klub vil give den bedste opbakning til vores drenge. Du kan løbende følge med i resultaterne fra Elgiganten Ligaen på vores Twitter. Elgiganten Ligaen skydes allerede i gang den 11. januar.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T10:20:33+02:00
Go to Top