Så er AaB klar med nyt line-up til FIFA22

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Så er AaB klar med ny line-up til FIFA22

Vi har inden denne sæson FIFA22, måttet sige farvel til et par AaB spillere. Oliver Roberts skal til FCK og Mads Skibssted er skiftet til Tricked. Fra AaB side skal der lyde en stor tak for det gode samarbejde og det bliver spændende at følge deres rejse fremover.

Vi har nu fået sammensat et særdeles spændende line-up, og har i forbindelse med vores samarbejde med Tricked, lavet en god samarbejdsaftale om at låne Oliver Høegh til alt 2vs2, herunder også eSuperligaen. Oliver Høegh er kendt for sit store engagement og ligger utrolig mange timers arbejde i FIFA. Han har allerede bidt fra sig i flere turneringer. Igen en mand der er valgt ud fra at ville arbejde på udvikle sig endnu mere. Oliver vil dog i 1vs1 repræsentere Tricked men i alt holdturnering vil han repræsentere AaB.

Vi glade for igen at kunne præsentere, AaBs største målscorer siden sæson 1 og samlet topsscore for AaB sæson 5-6, "SHOPPEN" aka Daniel Melgaard Mogensen, (129 mål i alt over 6 sæsoner) Vi håber på flere "basser" i sæson 7-8 og at et flot gennemsnit på 2.0 mål kan fortsætte.

Et stort velkommen igen til Oliver Ledet "LEDET", som har været på AaB's holdkort siden sæson 3. Vi ser meget frem til at se dig i aktion igen i sæson 7-8. Ledet har igennem alle sæsoner vist stabilitet og har været en fornøjelse af havde på holdet, både som spiller, men også som en hjælpende rolle til vores hold.

Janus Villadsen "VILDAND" er vores nyeste tilføjelse og han er scoutet ud fra nogle kvaliteter vi godt kan lide hos AaB. Janus er klar på at arbejde hårdt for at opnå succes, og har desuden vist "tænder" i flere turneringer, fx talentligaen som han var med til at vinde.

Vi har sagt goddag og velkommen igen til en legende, Tonny Le, som historisk set var med til at starte AaB esport FIFA afdeling for mange år siden. Det bliver et spændende samarbejde, hvor han skal stå for alt træning, sparringen samt praktiske omkring eSuperligaen.

Slutteligt fortsætter succestræner, Jonas Højgaard hos AaB og skal sikre spillernes udvikling og alt omkring det tekniske. Jonas arbejder til dagligt med esport og har igennem mange år trænet og undervist mange spillere og trænere på det højeste niveau i FIFA.

Vi glæder os til den kommende sæson.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-09-21T13:33:34+02:00
Go to Top