Medlemsbetingelser2022-09-09T19:34:43+02:00

MEDLEMSBETINGELSER

BETINGELSER FOR MEDLEMSKAB

1. Generel info

AaB esport, er en esportsforening, der henvender sig til alle, der har interesse i eSport.

Aab esport (herefter foreningen) er en lokal forankret forening med base i Aalborg. Medlemmerne er primært fra Aalborg og omegn, men har også medlemmer fra resten af landet.

1.1. Medlemskab, produkter og tjenester udbydes af: AaB esport, Hornevej 2, 9220 Aalborg øst, Danmark, CVR nr 54355815, e-mail: kontakt@aabesport.dk

1.2. Man betaler medlemskabet for 6 eller 12 måneder ad gangen. Ønsker man at udmelde sig af AaB esport, kan det gøres på sportyfriends eller ved at skrive en e-mail til kontakt@aabesport.dk og melde sig ud.

1.3. Man anses som aktivt medlem af foreningen, når betalingen er registreret.

1.4. Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages til en anden.

1.5. Kontingent betales og fornyes automatisk, hvis ikke du udmelder dig – Har du betalt for 6 eller 12 måneders medlemskab, bliver beløbet automatisk trukket igen fra det anvendte kort 6 eller 12 måneder efter første betaling.

2. Etik

2.1. Det forventes, at man som medlem af AaB esport er bevidst om, at man repræsenterer AaB esport og fremstår som en god rollemodel, en god holdspiller og en god ven, overfor sit team, såvel som modstandere, fans, medier og alle andre. Det gælder online, på sociale medier, til kampe / turneringer og i alle andre sammenhænge.

2.2. Det forventes, at man kan tilslutte sig vores værdier (Respekt og ansvarlighed – Fællesskab – Læring og uddannelse – Sportmanship og Fairplay) og foreningens vedtægter.

2.3. Enhver handling et medlem udfører, der er skadelig for AaB esport, holdet, eller esport fællesskabet generelt, kan medføre direkte udmeldelse uden medlemmet har ret til kompensation af nogen art ej heller tilbagebetaling af kontingent.

3. Betingelser for køb

3.1. Kontingent kan ikke refunderes – heller ikke ved udmelding. Medlemskaber er personlige og kan ikke overdrages til andre.

3.2. Alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms, medmindre andet er angivet.

3.3. Betalinger, som foretages via vores hjemmeside, vil blive behandlet af vores tjenesteudbyder, Pensopay. Læs om vilkår for betaling på hjemmesiden https://pensopay.com/om-pensopay/handelsbetingelser/

4. Medlemskab

4.1. Man er først medlem, når kontingentet er betalt.

4.2. AaB esport kan til en hver tid afvise anmodninger om optagelse i foreningen og ligeledes ekskludere medlemmer, der modvirker eller skader foreningens formål og interesser.

4.3. Et medlem betragtes som udmeldt, når den pågældende ikke har betalt sit kontingent senest 30 dage efter, at der er rykket for det.

4.4. Der tilbagebetales ikke kontingentpenge.

4.5. Er du tilmeldt og aktivt spillende for AaB esport, har dette til alle tider første prioritet over andre hold/klaner/foreninger, du er medlem/spiller på.

4.6. Alle spillere på et hold skal være medlem af AaB esport. Der kan dog i nødstilfælde indsættes en stand-in, som ikke er medlem. Dette skal dog godkendes af et bestyrelsesmedlem i AaB esport.

4.7. Alle spillere og hold skal anvende “AaB” hold tag i holdkampe.

4.8. Det er til alle tider medlemmers egen pligt at holde sig opdateret med turneringer, træning og andre relevante nyheder ved at anvende AaB esports hjemmeside, facebook side eller kontakte: kontakt@aabesport.dk

4.9. Foreningens medlemmer hæfter ikke personligt for de af foreningen indgåede forpligtelser, for hvilke alene foreningen hæfter med dens formue. Foreningens medlemmer har ikke nogen økonomisk forpligtelse over for foreningen udover kontingentforpligtelsen.

4.10. Foreningens medlemmer har ikke krav på nogen del af foreningens formue eller udbytte af nogen art.

4.11. Alle anvisninger fra AaB esport personale, crew, samt offentlige myndigheder som politi og brandvæsen skal følges, også selvom disse ikke står i betingelserne.

4.12. AaB esport påtager sig intet ansvar for eventuel skade på personer og udstyr. Dette gælder også i henhold til tyveri, fejlstrøm eller lignende.

4.13. Der vil blive filmet video og taget billeder til træning, events og andre gaming-aktiviteter. Som medlem af AaB esport accepterer du, at vi må bruge dette materiale på sociale medier, vores hjemmeside samt andre relevante medier – så længe materialet er af almindelig karakter i relation til gaming.

4.14. I AaB tilbyder vi pt. træning i følgende spil: Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite og League of Legends. Er du forælder, og tilmelder du dit barn for at spille et af de før nævne spil, giver du samtidigt samtykke til, at dit barn må spille de spil, som klubben udbyder. Generelt henviser AaB esport til PEGI rating ( https://pegi.info/ ) for vejledning i forhold til spil og egnethed for børn.

5. Automatisk fornyelse

5.1. Vær opmærksom på, at kontingentet fornyes automatisk og betales løbende, indtil man udmeldes.

5.2. Har man købt 6 eller 12 måneders medlemskab, bliver medlemskabet automatisk gentegnet, fornyet og betalt med det anvendte kort, 6 eller 12 måneder efter første køb.

6. Udmelding af AaB esport

6.1. Ønsker man at udmelde sig af AaB esport, kan dette gøres på sportyfriends eller ved at skrive en e-mail til kontakt@aabesport.dk og melde sig ud.

6.2. Udmeldelsen sker løbende måned plus den resterende kontingentperiode, der er betalt for.

6.3. Desuden betragtes et medlem som udmeldt, når den pågældende ikke har betalt sit kontingent, senest 30 dage efter, at der er rykket for det.

7. Afgivelse af oplysninger i forbindelse med bestilling og databehandling

7.1. Når du afgiver en bestilling på vores hjemmeside, beder vi dig indtaste korrekte oplysninger til brug for vores behandling af din bestilling. Dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart uden dit samtykke.

7.2. Dine oplysninger kan blive gemt i vores system, men af sikkerhedsgrunde kan de ikke erhverves direkte fra os.

7.3. Med din bestilling accepterer du, at vi kan informere tredjepart om dit navn og din adresse i forbindelse med levering af varer til dig (f.eks. til vores kurér eller leveringsfirma).

7.4. Alle oplysninger skal være aktuelle og korrekte. Vi forbeholder sig retten til at afslutte medlemskabet, eller adgangen til events, turneringer eller andet, såfremt de indtastede personoplysninger er falske.

7.5. Det er til en hver tid medlemmets pligt at informere AaB esport, ved evt. ændringer i oplysninger, såsom ændring af adresse, navn m.m.

7.6. Dine oplysninger slettes i vores system ved udmeldelse.

7.8. Dine oplysninger registreres i vores kontingentsystem, samt din IP adresse bliver logget. AaB esport kan på intet tidspunkt se eller få adgang til dine betalingsoplysninger.

7.9. Dine oplysninger bliver videregivet til AaB af 1885 for at kunne blive indrapporteret til Aalborg Kommune, da det er os pålagt i forhold til at kunne søge tilskud. Dine medlemsoplysninger bliver desuden også registeret ved DBU (Dansk Boldspil Union) og ESD (Esport Danmark), som er forbundene for henholdvis fodbold og esport.

8. Ingen fortrydelsesret ved køb af medlemskaber

8.1. På vores medlemskaber er der ingen returret.

8.2. Ved køb af digitale produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret, som du som forbruger normalt har ret til ved handel på nettet. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres.

8.3. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din kvittering og dermed er aktivt medlem hos AaB esport.

8.4. At være aktivt medlem kræver ikke aktivitet fra din side. En gennemført betaling af kontingent anses som aktivt medlemskab.

9. Ingen fortrydelsesret ved events

9.1. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter til events, bootcamps, foredrag / workshops, LANS, turneringer og alle andre gaming-events ikke omfattet fortrydelsesretten, og billetten kan derfor ikke refunderes med mindre arrangementet ikke gennemføres.

10. Ansvarsfraskrivelse

10.1. Såfremt retningslinjer og medlemsbetingelser ikke bliver overholdt, forbeholder AaB esport sig ret til at bortvise personer fra events og/ eller udmelde medlemmer af foreningen uden mulighed for refundering af billet eller medlemskab.

10.2. AaB esport, Hornevej 2, 9220 Aalborg øst, Danmark, CVR nr 54355815, kan aldrig holdes til ansvar for medlemmers eller deltageres tab eller lidelser ved events arrangeret af AaB esport.

Ovenstående gælder medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er esport?2020-09-27T19:51:49+02:00

Esport (eller elektronisk sport) referer til at spille computerspil på konkurrenceplan.

Er esport en sport?2020-09-27T19:51:46+02:00

Esport opfylder de krav og kriterier, der skal opfyldes for at være en sport. Sport kræver motorisk præcision, og at der udspiller sig en konkurrence. Målet er at vinde og at avancere i et hierarki, det vil sige at man kan altså rykke op eller ned afhængigt af hvordan man præsterer. Derudover er aktiviteten organiseret, resultaterne bliver skrevet ned og de tillægges betydning. Endelig skal en sport være styret af af regler og helst bedømmes af en upartisk dommer.

Mange har en holdning om, at esport ikke er sport, og det er oftest fordi, de forbinder sport med fysisk aktivitet. Her skal man adskille sport og idræt. Der findes mange forskellige holdninger og vores holdning i AaB er, at esport er en sport, men ikke en idræt.

Hvad er forskellen på esport og gaming?2020-09-27T19:51:42+02:00

Undersøgelser vurderer at 95% af alle mennesker gamer i en eller anden forstand. Gaming i den elektroniske verden kan være noget så simpelt som et mobilspil, som f.eks det populære Hay Day eller Subway Surfers. Gaming er også, når du starter din PC op og spiller et spil Counter-Strike for sjov med vennerne, altså hvor man blot hygger sig eller spiller et strategispil som eksempelvis Red Alert.

Hvad er forskellen mellem gaming og træning?2020-09-27T19:51:38+02:00

Træning hos AaB esport er struktureret og fungerer ved, at vi møder op i klubben på et planlagt tidspunkt. Træneren har et specifikt mål og/eller fokus med træningen, som spillerne bliver introduceret til og efterfølgende skal udføre. Derudover er det et krav fra træneren, at spillerne skal være fokuseret på at udføre træningens mål og være indstillet på at dette kræver koncentration. Det er altså ved træning, at spilleren har mulighed for at udvikle sine kompetencer og blive bedre til at spille, men det kræver koncentration og fokus – på samme måde, som når man er i skole.

Når vi snakker om gaming er det ikke så seriøst, her tager man det stille og roligt – og til tider mere højlydt. Der er ikke nødvendigvis et mål om læring med sessionen og ofte vil man sidde sammen med sine venner. Man spiller et sjovt spil, det er hyggeligt, og formålet er at have det sjovt og slappe af.

Hvordan foregår esport?2020-09-27T19:51:35+02:00

Man spiller typisk spillene sammen over internettet, eller over LAN hvor spillerne sidder ved hver sin computer i det samme rum.

Kan man dyrke esport professionelt ligesom andre sportsgrene?2020-09-27T19:51:32+02:00

Esport kan som andre traditionelle sportsgrene opdeles i 3 niveauer: Amatør, semi-professionel og professionel. Esport på verdensplan er i eksplosiv udvikling og der er kommet store internationale konkurrencer og ligaer, der fungerer på samme måde som ved konventionelle sportsgrene. De store professionelle events har typisk flere mio. kr. i præmiepulje og har tekniske setups i forskellige arenaer.

På dansk grund er det største event pt. Blast Pro i Royal Arena i 2017, som havde ca. 12.000 tilskuere, hvor nogle af verdens bedste Counter-Strike hold dystede om 1.500.000 kr. Der arbejdes også på at få esport på listen over olympiske sportsgrene.

Kan man leve af at være professionel esportsudøver?2020-09-27T19:51:27+02:00

På det professionelle plan er der måske kun 30-35 danskere der kan leve af esport på fuld tid. Præcis på samme måde som med andre sportsgrene er det det kun et fåtal af udøverne, der slipper igennem nåleøjet til den professionelle verden.

Hvor mange dyrker esport i Danmark?2022-09-09T19:47:55+02:00

I 2021 var der 6447 esportsmedlemmer i 138 foreninger i DGI.

Er esporten støttet af sponsorer?2020-09-27T19:51:19+02:00

Størstedelen af esporten i Danmark såvel som på verdensplan er kommercialiseret. Sponsorerne ser et kæmpe marked i den voksende sportsgren.

Hvorfor ser mit barn andre spille computerspil?2020-09-27T19:51:16+02:00

På Twitch og andre streamingtjenester kan man via livestreaming følge andre gamere, som spiller computerspil. Mange børn ser professionelle spille og lærer af dem eller følger med i spillene som underholdning – på samme måde som at se en fodboldkamp på tv. Livestreaming af computerspil giver et godt indblik i den konkurrenceprægede kultur, og man fornemmer en tydelig passion for spillet fra både spillere og seere som kan komme med kommentarer imens de følger med.

Hvad lærer mit barn af at dyrke esport?2020-09-27T19:51:05+02:00

Undersøgelser viser tegn på at esport kan styrke børns indlæring, kreativitet og strategiske tænkning. Derudover får dine børn nogle gode oplevelser i et fedt fællesskab, hvor man lærer en masse om at samarbejde og følge instruktioner fra en træner. Det kan også være at dit barn har det talent der skal til for at blive professionel esportsudøver eller træner for et hold.

Hvordan kan jeg som forældre støtte mit barn i interessen for esport?2020-09-27T19:51:01+02:00

AaB esport er som mange andre foreninger afhængig af frivillige ildsjæle. Så hvis du har mulighed for det, kan du f.eks støtte op om vores events ved at spørge dit barns træner om der er behov for hjælp med at tage vagter eller med opsætning af udstyr.

For mange forældre kan det være svært at sætte sig ind i esport, hvis de selv som barn har været ivrig fodboldspiller eller spejder, men hvis du gør en indsats for at hoppe over den digitale generationskløft og lære noget mere om esport vil du få en masse ud af det.

Du lærer mere om dit barns interesse, du får indblik i en spændende verden i eksplosiv udvikling, og du opdager måske at de ting du selv var passioneret omkring som barn, har mere tilfælles med esport end du regnede med.

Har I nogen gratis arrangementer, så man kan prøve foreningen af?2022-09-09T19:57:34+02:00

Der bliver afholdt åbent hus  – ofte en gang om måneden. Det er et gratis arrangement, hvor du som ny kan få et indblik i foreningen, før du melder dig ind. Hold øje med vores facebook-side for at se, hvornår det næste arrangement er. 

Hvor gammel skal jeg være for at komme på et hold?2020-09-27T19:50:53+02:00

Vi har som udgangspunkt ikke alderskrav for at komme på et hold. Dog sætter vi typisk holdene sammen ud fra alder. Dette er primært gældene for spillere under 16 år.

Hvilken rank skal jeg have for at komme på et hold?2022-09-09T20:01:20+02:00

Vi har hold på mange forskellige niveau. Så selvom, at der ikke er en bestemt rank, du skal have, skal du stadigvæk passe sammen med resten af holdet.  Holdene bliver sammensat ud fra niveau, roller, alder, og hvor godt i passer sammen.  Du kan stadigvæk komme på et hold, selvom du er ny til LOL/CS:GO/FORTNITE/FIFA såfremt, at der er plads på et hold.

Hvor ofte er der træning?2020-09-27T19:50:45+02:00

Det er op til holdet selv at finde ud af, hvornår de vil træne, og hvor meget de vil træne. Vi har dog nogle minimumskrav:

For elitehold er der 3 træninger i ugen som minimum.

For talenthold er der 2 træninger i ugen som minimum

For casualhold er der 1 træning i ugen som minimum.

Kan jeg træne hjemmefra eller skal jeg ud i esport lokalerne?2020-09-27T19:50:41+02:00

Afhængig af hvilken type hold, du er på, er der forskellige krav:

Aalborg-hold (I kan alle mødes i klubben hver uge)

Her er det et krav, at der spilles 1 gang om ugen i lokalerne.

Online-hold (I er spredt rundt i landet og kan som udgangspunkt ikke mødes 1 gang om ugen i Aalborg)

Det er ikke et krav, at I træner I lokalerne 1 gang om ugen. Dog har I stadigvæk mulighed for at få enkelte træninger i lokalerne samt bootcamps. Spørg din træner, hvis du har lyst til at træne i lokalerne.

Vores lokaler ligger på Hornevej 2, Aalborg 9220. Du kan komme derhen med bus 11 (Skallerup), der går hvert kvarter. Se rejseplanen: https://www.rejseplanen.dk/webapp/index.html

Gå derefter ind ad hovedindgangen. Her vil du se en trappe på højre side, som du skal gå op af. For enden af trappen går du igen til højre og følger gangen til ende, hvor du finder en dør med et AaB esport logo. Hvis døren er låst, kan du prøve at banke på.

Hvordan foregår træningen?2020-09-27T19:50:35+02:00

Vores træning foregår både i AaB esport trænings-lokaler, men også online. Vores træning består af teoretisk, praktisk og mental træning, hvilket vil sige, at vi giver vores medlemmer rig mulighed for at beskæftige sig med de forskellige spil og afprøve deres færdigheder på forskellige niveauer og i forskellige situationer.

Træningen vil typisk være struktureret således, at der vil være en praktisk del og en teoretisk del. Træningen vil være planlagt i vores medlems platform under ens hold. Hver hold har sin egen gruppe i vores medlemsportal. Det er vigtigt, at alle der skal modtage træning, benytter dette system, både til at se informationer om træning, men også kunne melde fra til træning i god tid, hvis man er forhindret, så træneren har mulighed for at finde en erstatning.

Med den teoretiske del menes der, at spillernes forståelse for spillet skal styrkes. Det kan være taktiske og det kan være personlig vejledning. Den teoretiske del tager udgangspunkt i gameplay og reviews af egne præstationer. Vi tager vores træning meget seriøst, og derfor vil vi udnytte enhver mulighed for at dele ud af informationer, som kan gavne vores medlemmer.

Den praktiske del består selvfølgelig i at spille spillet, hvorefter der evalueres. Træningen vil vurderes efterfølgende. Er der her behov for reguleringer i forbindelse med tidspunkter, træningsformer eller andet, vil dette blive taget til overvejelse. Gennem dette system søger vi at få skabt de bedste rammer og den mest optimale træning for foreningens medlemmer.

Hvad skal jeg have med ud i lokalerne når jeg skal spille?2020-09-27T19:48:52+02:00

Lokalerne har alle de ting, du har brug for at skulle spille – vi har sørget for alt. De fleste foretrækker dog stadigvæk at tage deres eget tastatur, mus og headset med.

Der er et cafeteria derude, hvor man købe mad og drikke.

OBS: Du må ikke spise ved computerne. Du kan spise i et af sidelokalerne.

Hvordan ved jeg, hvilket hold jeg skal spille på?2020-09-27T19:48:49+02:00

Når man har haft den indledende samtale med afdelingslederen, vil han/hun sørge for, at man ud fra sine ambitioner og målsætning med træningen bliver koblet sammen med den relevante træner. Herefter vil træneren tage en snak med medlemmet omkring ambitioner og ønsker til træningen for at sikre, at man er blevet koblet på den korrekte træner.

Det er trænerens ansvar at sikre den optimale holdstruktur. Dette betyder, at træneren kan vælge, sammen med de andre trænere, at rokere rundt på spillerne. Med et ny-etableret hold må det forventes, at der vil ske oftere udskiftninger. Der er med andre ord ingen garanti for. at man kan forvente at komme på det hold man ønsker; Det er op til træneren at vurdere, hvad der er bedst i forhold til holdet.

Som tidligere skrevet er der en større udfordring med esport i forhold til f.eks. fodbold med at få sammensat det rigtige hold. Hold træner bedst sammen, når medlemmerne ca. har det samme niveau, ambitioner, modenhed og målsætning. For at sikre, at holdet hele tiden er optimalt, kan der derfor ske udskiftninger generelt set.

Holdet er i forhold til fodbold og andre sportsgrene også mere udsat grundet holdets størrelse. Hvis f.eks. en spiller skal på efterskole eller andet, der gør, at spilleren ikke længere kan blive en fast del af truppen, kan det betyde et stort tilbageslag midlertidigt, indtil at holdet har fået en ny erstatning.

Denne udfordring er unik i esport, fordi man har meget specifikke roller og holdene oftest er små (5-6 spillere).  Vi kan ikke undgå, at der kommer tidspunkter, hvor der vil være mere eller mindre udskiftninger og ustabilitet i træningen, men vi som forening og trænerestab forsøger at håndtere det på bedste vis.

Hvordan foregår tryout / prøvetræningerne?2020-09-27T19:48:42+02:00

Til din tryout vil du blive inviteret til at spille med det hold, du ansøger til såfremt, der er en åben plads. Du har mulighed for 2 prøvetræninger, hvor du spiller med holdet online, og hvor der snakkes over Discord. Efter dine 2 prøvetræninger vil du have en samtale med træneren, hvor du enten vil få tilbudt en plads på holdet eller blive afvist. Skulle du blive afvist, kommer du tilbage på ansøgerlisten, og bliver kontaktet, hvis der kommer en ny åben plads på et senere tidspunkt.

Jeg er lige blevet fuldt medlem – hvordan kommer jeg på et hold?2020-09-27T19:48:39+02:00

Som fuldt medlem kan du komme på et af vores hold, hvis der er plads. Lav en ansøgning og send den til afdelingslederen for holdet, og så kigger vi på det.

Jeg har lige ansøgt om at komme på hold – Hvad nu?2020-09-27T19:48:35+02:00

Tak for ansøgningen. Du kan ikke gøre mere på nuværende tidspunkt. Vi kigger på din ansøgning så snart vi har tid.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?2020-09-27T19:48:31+02:00

Vi giver svar, så snart vi har læst din ansøgning igennem. Derudover kontakter vi dig, så snart vi har en åben plads til dig eller et nyt hold.

Er der en måde, hvor jeg kan følge op på status på min ansøgning?2020-09-27T19:48:27+02:00

Vi kigger på din ansøgning, så snart vi har tid. Har du ikke fået en tilbagemelding inden en uge, kan du skrive til den spilansvarlige, hvis kontaktoplysninger du finder længere oppe på siden.

Jeg ansøgte for et stykke tid siden, men jeg blev ikke valgt. Kan jeg sende en ny ansøgning?2020-09-27T19:48:22+02:00

Vi beholder din ansøgning – også selvom du ikke kom på et hold. Vi kontakter dig, når vi får plads til dig. Har du siden sidst, du ansøgte, skiftet kontaktoplysninger, rolle eller haft en stor ændring i rank, beder vi dig kontakte den spilansvarlige for afdelingen. Se kontaktinformation længere oppe på siden.

Jeg vil gerne være på flere hold over flere spilplatforme. Kan jeg det?2020-09-27T19:48:17+02:00

Vi anbefaler ikke, at du er på flere hold samtidig, da det kan komme til at tage meget tid. Derudover kan træninger og turneringer komme til at ligge på samme tidspunkt, hvor dit hold vil have brug for dig.

Hvorfor skal jeg betale kontigent?2020-09-27T19:48:13+02:00

AaB esport er en forening på samme måde som andre sportsklubber. Derfor er noget af det vigtigste, at der er en opbakning fra medlemmerne. Det er medlemmerne, der er foreningen, og det er derfor medlemmerne, som har ansvaret. Det fællesskabet forpligter alle fra bestyrelsen til medlemmer.

Medlemmerne betaler et kontingent, så vi netop kan vi give medlemmerne tilbage, uanset niveau og aktivitet.

Et kontingent er vigtigt for at kunne opretholde den daglige drift – foreningen har udgifter, som enhver anden husstand har udgifter til el, varme, vand osv. Her er vores udgifter forbundet med computere, slitage, løn til evt. ansatte m.m. Det hele koster penge, intet er gratis. Det er derfor vigtigt, at foreningen har et kontingent, der tilsvarer de økonomiske udfordringer, som foreningen er stillet over for. Kontingentet sikrer, at det er en sund og tryg forening, vi alle deltager i.

Hvordan kommer jeg igang, efter jeg er blevet medlem?2020-09-27T19:48:10+02:00

For at kunne give et overblik over, hvordan man kommer i gang, vil vi først beskrive generelt omkring træning og strukturen for holdene. Her på siden kan du finde en oversigt over de forskellige typer af hold – elite, akademi, talent/ungdom og casual hold. Alle hold har sin egen træner tilknyttet og nogle gange også tilknyttet assistent trænere.

Når man har meldt sig selv eller sit barn ind, er det vigtigt, at der bliver taget kontakt til den ansvarlige for afdelingen; det vil typisk være afdelingslederne. Afdelingslederen vil i samarbejde med medlemmet forsøge at identificere ambitioner, og hvad medlemmet ønsker at få ud af sit medlemskab. Afdelingslederne er derfor første kontakt til at komme videre i foreningen.

Det er en god idé, at du sørger for at komme på vores Discord server, hvor du også kan skrive til de forskellige trænere.

Jeg er lige blevet medlem – Hvordan finder jeg nogen at spille med bare for hyggens skyld?2020-09-27T19:48:06+02:00

Du kan skrive et opslag på AaB esports Workplace gruppe eller inde på vores Discord server. Der sidder næsten altid nogle klar til at hygge.

I udbyder ikke mit favorit spil – Kan I starte en ny afdeling op?2020-09-27T19:48:02+02:00

Vi er altid åbne for opstart af nye spilafdelinger, så længe vi har en afdelingsleder og trænere til dette. Hvis du er interesseret i at være træner for en ny afdeling, så er du velkommen til at ansøge som frivillig. Vi kan altid bruge nye trænere.

Hvor ligger lokalerne, og hvad er der derude?2020-09-27T19:47:57+02:00

Vores lokaler ligger på Hornevej 2, Aalborg 9220. Du kan komme derhen med bus 11 (Skallerup), der går hvert kvarter. Se rejseplanen: https://www.rejseplanen.dk/webapp/index.html

Gå derefter ind ad hovedindgangen. Her vil du se en trappe på højre side, som du skal gå op af. For enden af trappen går du igen til højre og følger gangen til ende, hvor du finder en dør med et AaB esport logo. Er døren låst kan du prøve at banke på.  Her finder du AaB esports træningslokaler, hvor vores fede gamer computere står til rådighed for træning og brug af medlemmer, såfremt der er mindst én AaB esport frivillig til stede i bygningen, der vil stå til ansvar for jeres brug af lokalerne.

Der også er et cafeteria derude på 1. etage til venstre fra hovedindgangen, hvor man købe mad og drikke.

OBS: Du må ikke spise ved computerne. Du kan spise i et af sidelokalerne.

Kan jeg tage ud i lokalerne og spille?2022-09-09T19:53:37+02:00

For at være i lokalerne skal der hele tiden være en frivillig. Du kan spørge din træner eller en anden frivillig, om de vil med ud i lokalerne eller høre, om nogen er ude i lokalerne på den officielle spilside på Workplace.

Hvad er forenings- og holdstrukturen?2020-09-27T19:47:49+02:00

Forenings-strukturen består af spil afdelinger, hvor hver afdeling består af afdelingsledere, trænere og spillere. Hver spil afdeling består af et elitehold, et akademihold og en række talenthold. Selve holdinddelingen foregår forskelligt afhængig af den bestemte spil afdeling. For mere information er der mulighed for at kontakte vores afdelingsledere for det ønskede spil – Du finder deres kontakt informationer her på siden.

Er der nogen forskel på ens hold i forhold til kontigent?2020-09-27T19:47:44+02:00

Man betaler samme kontingent uanset, om man er på talent, akademi og elite. Der er ikke nogle forskel på de ”rettigheder” man har i klubben. Man er ligestillet uanset, om man ønsker at deltage til bootcamps eller ønsker at bruge udstyret i foreningen.

De bedste hold bliver understøttet af foreningen i forhold til events og trøjer. Årsagen er, at de kan hjælpe med at brande klubben og i sidste ende skabe værdi for vores partnere og sponsorer, som igen, skaber værdi for foreningen ved at lægge økonomi eller materiel, som hele foreningen kan få glæde og gavn af. Vi udbetaler dog ikke løn til vores spillere eller andre, da vi er alle frivillige ildsjæle, der brænder AaB.

Discord2020-09-15T19:52:06+02:00
Workplace2020-09-15T19:52:49+02:00
Go to Top