League of Legends logo

LEAGUE OF LEGENDS

League of Legends afdelingen består i skrivende stund af 2-4 hold på forskellige alderstrin og niveau. Holdene inddeles som udgangspunkt efter niveau, men opretter meget gerne ungdomshold, hvis nok spillere viser interesse for det. 

Vores hold spiller på flere niveauer. Vi har både onlinehold og hold der træner fysisk i vores lokaler i Aalborg Øst. Holdene, der træner fysisk i vores lokaler i Aalborg Øst, er oftest i alderen 15-24 år og har et niveau fra Silver til Platinum. Onlineholdenes niveau er oftest Diamond – Master/Grandmaster.

Turneringer 

Main-holdet spiller i den tredjebedste nordiske række, Northern League of Legends Championship (NLC) Division 3. Den øverste liga, her Division 1, i NLC fører til en mulighed for at kvalificere sig direkte til EU Masters.

Vores hold, som træner i vores lokaler i Aalborg Øst, spiller i YouSee eSportligaen og deltager til relevante LANs efter lyst, dog oftest TPNG i Aars og GGW i Gigantium Aalborg.

Træning

Vores League of Legends-hold træner både online og fysisk.

Online træner vi ved hjælp af vores Discord server, så vores spillere kan træne hjemmefra, hvis de kommer fra andre steder end Aalborg-området og derfor ikke har mulighed for at gøre brug af vores lokaler. Dog tager vores Online-hold ofte på bootcamp i lokalerne.

I kan tilslutte jer serveren ved linket her: https://discord.gg/jjKqQuB

Fysisk træner vi i vores lokaler, som befinder sig på AaB’s træningsanlæg i Aalborg Øst. Holdene, der træner i lokalerne, mødes derude fysisk en gang om ugen. Dette er pt. hver mandag fra 17:30-20:00. Holdene, der normalt bruger lokalerne, kan også vælge at gøre brug af dem til bootcamps.

Kontakt vores League of Legends-afdeling

owh@aabesport.dk

Sådan kommer du på et hold knap
League of Legends logo

LEAGUE OF LEGENDS

League of Legends afdelingen består i skrivende stund af 4-5 hold på forskellige alderstrin og niveau. Holdene inddeles som udgangspunkt efter niveau, men vi opretter meget gerne ungdomshold, hvis nok spillere viser interesse for det. 

Vores hold spiller på flere niveauer. Vi har både onlinehold og hold der træner fysisk i vores lokaler i Aalborg Øst. Vores onlinehold består af holdene Main, Academy og Prodigies. Spillerne på Main-holdet er 15-24 år gamle og rangerer fra høj Diamond til Master. Academy-holdet er 17-21 år gamle og rangerer fra midt til høj Diamond. Prodigies-holdet er 16-21 år gamle og rangerer fra lav til midt Diamond. 

Vores hold, der træner fysisk i vores lokaler i Aalborg Øst, er i alderen 14-24 år og har et niveau fra Bronze til Gold.

Turneringer 

Main-holdet spiller i den tredjebedste danske række, Challenger Series Denmark (CSDK). Derudover spiller vores Academy- og Prodigies-hold i den fjerdebedste danske række, Diamond Series Denmark (DSDK). De danske ligaer fører til en mulighed for at kvalificere sig direkte til de internationale ligaer: Northern League of Legends Championship (NLC) og EU Masters.

Vores hold, som træner i vores lokaler i Aalborg Øst, har spillet både i SRG, DGI Nordjylland eller YouSee eSportligaen alt efter hvad der har passet i niveau og lyst.

Træning

Vores League of Legends-hold træner både online og fysisk.

Online træner vi ved hjælp af vores Discord server, så vores spillere kan træne hjemmefra, hvis de kommer fra andre steder end Aalborg-området og derfor ikke har mulighed for at gøre brug af vores lokaler. Dog tager vores Online-hold ofte på bootcamp i lokalerne ca. hver 3-4. måned.

I kan tilslutte jer serveren ved linket her: https://discord.gg/z9827EEaMA3

Fysisk træner vi i vores lokaler, som befinder sig på AaB’s træningsanlæg i Aalborg Øst. Holdene, der træner i lokalerne, mødes derude fysisk en gang om ugen. Dette er pt. hver mandag fra 17:30-20:00. Holdene, der normalt bruger lokalerne, gør dog også brug af dem til bootcamps ca. hver 3.-4. måned.

Kontakt vores League of Legends-afdeling

owh@aabesport.dk

Sådan kommer du på et hold knap