AaB esport præsenterer CS:GO træner Mathias Andersen

AaB esport
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Vi har igennem de seneste par måneder søgt intensivt efter en ny CS:GO træner, der kan stå i spidsen for vores elite og talent hold. Derfor er det med stor glæde, at vi i dag kan annoncere, at Mathias Andersen bliver en del af trænerholdet for AaB esport CS:GO hold.

For at præsentere ham lidt bedre, har vi stillet Mathias en række spørgsmål:

“Lidt om mig selv. Jeg hedder Mathias og er 24 år. Jeg er fra Aalborg, og til daglig studerer jeg til pædagog og er på 3. år. Jeg er rigtig glad og stolt over at være en del af AaB esport, og ser frem til at udvikle verdensklassespillere i Counter-Strike!”

Hvorfor vil du være træner og ikke spiller?
Jeg vil gerne være træner, fordi jeg har en masse at byde ind med. Samtidig er jeg utrolig interesseret i Counter-Strike. Jeg er sikker på, at jeg kan være med til at udvikle fremtidens stjerne i CS:GO. Jeg har en masse viden som jeg ønsker at videreformidle til andre spillere.

Har du træner erfaring fra andre steder?
Jeg har ikke decideret “træner”-erfaring. Dog arbejder jeg som pædagog, og har en masse erfaring inden for trivsel, læring og kommunikation.

Spiller du selv CS og hvis ja, hvad er dit niveau så?
Ja, jeg spiller selv CS:GO. Jeg er global elite, samt rank 8 med 1800 elo på Faceit.

Hvad ser du frem til?
Jeg ser utrolig meget frem til at blive en del af AaB esport og samtidig bidrage til udvikling af både spillere og også sporten som helhed. Jeg ser frem til at lære fra mig, og udvikle CS:GO spillere, der brænder for spillet.

Hvem skal du træne? (Elite / akadami / casuals / talent)
Jeg skal primært træne talentholdene, men kommer formentlig til at bevæge mig lidt rundt og spare med andre hold.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:07:24+02:00
Go to Top