Bestil AaB esport spillertrøjen!

AaB-esport-spillertrøje
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Vi bestiller flere spillertrøjer hjem den 30. april 2020. 

En trøje koster 349,- DKK, hvis du er medlem og 399,- DKK, hvis du ikke er medlem. Herunder følger en kort FAQ over de 5 mest stillede spørgsmål vedr. bestilling af spillertrøjen:

OBS: Grundet Corona er det et krav, at man tilkøber hjemmelevering. Der er ikke mulighed for at hente trøjerne i vores lokaler som normalt.

1. Hvor kan man bestille trøjen?

2. Hvilken størrelse skal jeg bestille?

  • På bestillingen finder du en størrelsesguide, som viser både de europæiske størrelser (XS-XXL) og producentens størrelser (2-12). Begge størrelser skrives på bestillingen, for at sikre at man får sin rette størrelse.
AaB esport spillertrøje størrelsesguide

3. Kan jeg få sendt min trøje med posten?

  • Ja, det kan du. I disse Corona-tider er det et krav, at man tilkøber levering. Du skal blot vælge fragt, når du bestiller trøjen. Det koster 65,- DKK ekstra.

4. Når jeg har bestilt trøjen, hvornår kan jeg forvente at trøjen kommer?

  • Trøjen leveres 4-5 uger fra, at vi bestiller trøjerne hjem. Når du bestiller en trøje, bliver din bestilling en del af vores næste bestillingsbatch. Du kontaktes af tøj manager, Jannie Hedegaard, når din trøje er landet. Næste bestillingsbatch er den 30. april 2020, så hvis du bestiller din trøje inden da, så bestiller vi den 30. april, hvor den så vil blive leveret efter 4-5 uger.

5. Hvem kan jeg kontakte hvis jeg har yderligere spørgsmål?

  • Du er altid velkommen til at kontakte vores tøj manager, Jannie Hedegaard, på jhe@aabesport.dk.

Hvis du bestiller spillertrøjen skal du have en kæmpe tak for, at du støtter AaB esport. Din støtte gør det muligt for os at give alle vores medlemmer en masse gode oplevelser.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T10:07:35+02:00
Go to Top