Esportligaens mesterskaber går online!

Yousee-esportligaen
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

YouSee eSportligaen har i dag meddelt, at deres planlagte mesterskaber den 22.-24. maj 2020 aflyses i fysisk form. Eventet vil i stedet finde sted i samme weekend. Hele YouSee eSportligaens meddelelse kan læses her

Dette får naturligvis også betydning for de AaB-hold, der deltager i eSportligaen. Vores formand, Kenneth Jensen, understreger, at AaB esport selvfølgelig bakker 100% op om beslutningen, som YouSee eSportligaen har truffet i dag.

“I disse tider og under disse omstændigheder er det helt klart det eneste rigtige at gøre. Det er nu at esporten skal vise, at vi kan stå sammen – hver for sig”, fortæller Kenneth Jensen.

Der deltager hele ni hold i YouSee eSportligaen fra AaB esport, som er fordelt på to spil: CS:GO og League of Legends.

Esporten står stærkt

Mange arrangementer rundt om i Danmark aflyses i disse dage. Det er en stor fordel for esporten, at man sagtens kan dyrke sporten hjemmefra. Det er også tydeligt ved, at flere store esportsturneringer fortsætter – dog uden publikum. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at vi selvfølgelig hellere havde set det originale setup, hvor man kunne komme helt tæt på finalerne.

“Vi glæder os meget til arrangementet og er sikre på, at det nok skal blive et godt arrangement, selvom det kommer til at foregå hjemme bag skærmen” , afslutter Kenneth Jensen.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T10:08:45+02:00
Go to Top