Vores træning foregår både i AaB esport trænings-lokaler, men også online. Vores træning består af teoretisk, praktisk og mental træning, hvilket vil sige, at vi giver vores medlemmer rig mulighed for at beskæftige sig med de forskellige spil og afprøve deres færdigheder på forskellige niveauer og i forskellige situationer.

Træningen vil typisk være struktureret således, at der vil være en praktisk del og en teoretisk del. Træningen vil være planlagt i vores medlems platform under ens hold. Hver hold har sin egen gruppe i vores medlemsportal. Det er vigtigt, at alle der skal modtage træning, benytter dette system, både til at se informationer om træning, men også kunne melde fra til træning i god tid, hvis man er forhindret, så træneren har mulighed for at finde en erstatning.

Med den teoretiske del menes der, at spillernes forståelse for spillet skal styrkes. Det kan være taktiske og det kan være personlig vejledning. Den teoretiske del tager udgangspunkt i gameplay og reviews af egne præstationer. Vi tager vores træning meget seriøst, og derfor vil vi udnytte enhver mulighed for at dele ud af informationer, som kan gavne vores medlemmer.

Den praktiske del består selvfølgelig i at spille spillet, hvorefter der evalueres. Træningen vil vurderes efterfølgende. Er der her behov for reguleringer i forbindelse med tidspunkter, træningsformer eller andet, vil dette blive taget til overvejelse. Gennem dette system søger vi at få skabt de bedste rammer og den mest optimale træning for foreningens medlemmer.