AaB esport inviterer til forældrearrangement d. 13/08!

AaB-CSGO-AElite-i-Vejle-til-LM-2019
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Den nye sæson nærmer sig, og derfor vil vi rigtig gerne invitere til et forældrearrangement d. 13/08 kl 19:00! OBS: Tilmelding er IKKE nødvendig, og det er GRATIS at deltage!

I løbet af aftenen vil vi blandt andet tale om, hvad der er sket i AaB esport i løbet af det seneste år samt vores forventninger til det kommende år. Herunder vil vi komme ind på følgende:

AaB LAN

I løbet af aftenen vil der komme informationer om de kommende AaB LAN. Vi vil udover vores egne LAN komme ind på andre events, der står i relevans til AaB esport (som f.eks. TPNGGGW og YouSee eSportligaen).

Vores forventninger til spillere, forældre og AaB esport

Vi vil tale om, hvilke forventninger vi har som forening til vores medlemmer. Både i forhold til opførsel/adfærd, men også hvad der forventes, når man spiller på et hold.

Vores værktøjer i AaB esport

I forhold til vores værktøjer kommer vi primært til at tale om Workplace, der er vores interne platform i foreningen. Workplace er et fantastisk værktøj til intern kommunikation, som vi anvender i AaB esport. Workplace er med til at sørge for, at I og jeres børn løbende bliver informeret, samt at I og jeres børn har muligheden for at være i direkte kontakt med vores trænerstab, andre medlemmer, m.m.. Udover Workplace vil vi også kort forklare om Discord – vores interne kommunikationsplatform, hvor online træning primært foregår.

Hvordan I som forældre kan være en aktiv del af jeres børns interesse

I forhold til dette punkt vil vi give en række informationer om, hvordan I kan skabe jer en større forståelse for, hvad jeres børn beskæftiger sig med hos os. Derudover vil vi også forklare, hvordan I kan hjælpe til som frivillige i AaB esport – også selvom man ikke er esport enthusiast.

Det er en vigtig prioritet for os at få skabt en dialog med jer. Vi håber, at vi gennem dialog kan sørge for, at I er velinformerede og har muligheden for at stille os spørgsmål ansigt til ansigt. Vi håber, at I vil deltage til arrangementet, og at I får noget brugbar information med hjem.

Vi glæder os til at se jer i vores lokaler på Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst d. 13/08!

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:48:23+02:00
Go to Top