AaB esport præsenterer caster Mike Aagaard

AaB esport
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Mike Aagaard er 28 år, og er en del af casting-teamet i AaB esport. Han har et mål om, at AaB esport, som forening, skal ligge i toppen inden for casting af esport. Få mere at vide om Mike i vores interview med ham.

Hvad laver du til hverdag?
Jeg arbejder som Quality Assurance Tester – På Telenor.

Hvad spiller du selv?
Jeg spiller lidt forskelligt: LOL, Overwatch, CS:GO, FIFA. Er ikke en legende til nogle af spillene, men det maje tæt på.

Hvorfor har du valgt at blive caster for AaB esport?
Grunden til jeg valgte at blive caster for AaB er, at jeg selv streamede en del i forvejen på Twitch og syntes det kunne være fedt at være med i et lokalt community. Jeg arbejder samme sted som Dan og han kom og spurgte mig om jeg havde lyst. Hvilket jeg havde! Det udfordrede mig på lidt andre måder end min egen lille stream, så derfor så jeg det som en fed personlig udfordring.

Hvilke forventninger har du til AaB esport og casting?
Mine forventninger er, at vi indfrier de mål vi selv sætter os. Jesper og jeg har en klar forventning om, at når AaB esport er live på Twitch, jamen så er det her folk skal komme hen for at se deres kampe. Vi vil være den bedste forening, indenfor casting, længere er den ikke. Og jeg synes allerede vi er der, nu skal vi bare bygge yderligere på.

Hvad kan du bedst lide at streame/caste – og hvorfor?
Det jeg bedst kan lide ved at caste og streame, det er kommunikationen mellem mig og mine “viewers”. Jeg har aldrig været den bedste til spillet, så jeg har altid forsøgt at være ham den sjove og ham de allesammen husker, fordi jeg svarer alle, og er aktiv med folk i chatten. Det giver nogle gange de fedeste relationer som man ikke havde fået ellers.

Hvilke tre ting vil du have med på en øde ø?
På en øde ø, jamen helt sikkert Min kæreste ❤ Fars Dankort og uendeligt forbrug af pasta kødsovs!

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:07:55+02:00
Go to Top