AaB esport præsenterer League of Legends træner Nicklas Pedersen

AaB esport
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Nicklas Pedersen, 25 år, er League of Legends træner i foreningen. Han har en stor passion for esport og for at videreformidle sin viden og erfaring til andre. Vi har lavet et interview med ham, hvor han fortæller om sit forhold til esporten, og hvorfor han har valgt at være træner i AaB esport.

Hvad laver du til hverdag?
Til hverdag studerer jeg på Aalborg universitet på en to-fagskandidat, hvor planen er, at jeg skal være gymnasielærer i idræt og matematik, når jeg er færdig. Derudover bruger jeg en god del af min fritid på at spille og se League of Legends og gå til fodbold, men jeg må også erkende, at jeg bruger meget tid på at se detektiv-serier.

Hvad spiller du selv?
Jeg spiller selv en del League of Legends men har også brugt en del timer på CS:GO og WoW. Mit hjerte har dog altid ligget i League of Legends, hvor jeg har spillet siden sæson 1 og fulgt aktivt med i den professionelle scene.

Hvad er dine forventninger i AaB esport?
Overordnet er mine forventninger, at der er et godt sammenhold på tværs af hold og spil, og at det er et sted, der er rummeligt. Som træner forventer jeg, at det er et sted, hvor der er god kommunikation og samarbejde mellem trænere og administration samt, at der er opbygget en god struktur, som man kan arbejde ud fra.

Hvorfor har du valgt en trænerrolle i AaB esport?

Jeg har altid haft en passion for esport og vil samtidig gerne blive bedre til at formidle og lære fra mig, og derfor ser jeg træner-rollen som et godt fit til mig. Fordi jeg brænder for esport, vil jeg også gerne være med til at skabe en solid base for esporten i Danmark, og det føler jeg, at jeg kan være med til med min viden omkring League of Legends.

Hvem træner du?
Jeg er træner for AaB Sort, som er det, der førhen har gået under navnet Akademi. Det betyder også, at der er et tæt samarbejde med Søren, der står i spidsen for hele elitetruppen, da det for ikke så længe siden er blevet lavet om, så der er en 10-mands trup.

Hvad ser du frem til som træner i AaB esport?

Jeg ser frem til et samarbejde med de andre trænere om at skabe en kvalitetstræning samt at se spillerne udvikle sig individuelt og som et hold, hvor de er med til, at komplimentere hinandens styrker og svagheder. Derudover ser jeg frem til at komme til nogle LANs med spillerne, hvor vi kan se frugterne af det hårde arbejde og forhåbentlig får nogle gode placeringer.

Hvordan tror du fremtiden bliver for AaB esport?
Jeg tror AaB esport bliver kendt som en af de største, første og mest alsidige esports-forening, hvor jeg også regner med, at vi vil være med helt oppe i toppen i den nationale scene.

Hvilke 3 ting vil du have med på en øde ø?
Et vandfly, en McFlurry automat, en tablet med alle episoder af Sherlock

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:09:06+02:00
Go to Top