AaB esport siger tak for et vellykket efterårslan!

AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland.
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

AaB esport afholdt i sidste weekend et af vores årlige LANs. Vi er meget glade for den store opbakning, som der var til arrangementet, og vi håber at alle deltagere har haft en god weekend.

Vi kunne ikke have gjort det uden jer

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige TAK til alle involverede, som var med til at få stablet arrangementet på benene. Dette gælder både vores deltagere, forældre og andre frivillige i foreningen, som har lagt et rigtig stort arbejde, for at få tingene til at gå op i en højere enhed. Der ligger mange timer bag sådan et arrangement, så tusind TAK for indsatsen. Uden jer ville vi slet ikke have noget LAN.

LAN i fremtiden?

Succesen skal selvfølgelig gentages. Sørg derfor for at holde dig opdateret på Workplace, aabesport.dk samt på vores Facebook-side, hvor vi vil opdatere, så snart vi har nyt. Har du ris/ros fra weekendens event, så hører vi meget gerne fra dig. Vi kan kontaktes på event@aabesport.dk eller på vores Facebook-side. Så vil vi tage det med i vores evaluering af eventet.

Vi takker igen for en rigtig god weekend.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:41:11+02:00
Go to Top