AaB esport til danmarksmesterskab i CS:GO!

FINAL-Spillere-YouSee-DM19
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Nu er det tid til at forsvare vores titel som danmarksmestre i CS:GO!

Hvordan fik AaB esport en plads ved DM19 i CS:GO?

AaB Elite sikrede sig en plads til DM19 i CS:GO ved LM19 i april måned, hvor de gik hele vejen til finalen. I denne finale blev det dog kun til sølv, men heldigvis var det nok til at AaB Elite kvalificerede sig til DM19 i CS:GO, som i år finder sted i ODEON i Odense d. 1. Juni!

AaB Elite Sort og AaB Ranch Dressing blev desværre slået ud af League of Legends turneringen ved LM19, og sikrede sig derfor ikke en DM19 LoL plads. AaB Elite Sort kæmpede dog en brav kamp mod CPH Flames, der gik videre til finalen i LM19.

YouSee eSportligaen har siden september 2018 lagt rammerne for et væld af kampe mellem danmarks bedste i CS:GO, League of Legends og Fortnite. Sidste år til YouSee eSportligaen vandt AaB esport hold DM titler i både CS:GO, LoL og FIFA. Det hele kulminerer i danmarksmesterskabet i esport 2019, hvor AaB Elite deltager for at forsvare vores titel som danmarksmestre i CS:GO!

Vi har i forbindelse med DM19 interviewet CS:GO Elitetræner Mark Mathiasen, der blandt andre tager med vores elitespillere til Odense d. 1. Juni:

Hvad forventer du til DM19?

“Jeg forventer en kanon oplevelse, med rigtig god stemning. Jeg forventer nogle gode, men til dels også tætte kampe, og derudover forventer jeg også, at vi i AaB tager trofæet med hjem. Det kan være svært at forudsige hvordan sådanne events kommer til at forløbe, men jeg mener, at vi i Elitetruppen på det sidste har vidst, at det er en opgave vi godt kan klare. Og så glæder jeg mig også bare til at komme afsted. Det er altid en fed oplevelse af tage afsted til diverse LAN-events,” lyder det fra Mark Mathiasen.

Har du andet på hjertet, du gerne vil få sagt til dem derhjemme?

“Det er fedt, at vi i AaB esport har mulighed for at spille med til de sjove LAN-events – det er jeg også sikker på, at spillerne synes, ligegyldigt størrelse. Vi har arbejdet hårdt i Elitetruppen de sidste par måneder, så det bliver spændende at se, om vores arbejde bærer frugt. Spillerne har ihverfald udvist stort engagement. Og det er jo også hele pointen. Har du viljen, viser AaB esport vejen,” understreger Mark Mathiasen.

Derudover har vi i forbindelse med DM19 yderligere interviewet Phillip “veStr” Vestergaard, der er ingame leader for vores elitetrup:

Hvordan har du det med at skulle til DM19?

“Vigtigst af alt glæder jeg mig til at hive pokalen med hjem til Aalborg, hvor jeg mener den hører hjemme. En tur til Sydkorea er bestemt ikke at kimse af, og taget feltet i betragtning, ser jeg os som storfavoritter. Det ville med andre ord være en skuffelse, hvis ikke vi lykkes,” fortæller Phillip Vestergaard.

Han fortsætter med følgende: “Det er første gang vi som sådan er favoritter til en større turnering, og det er spændende, om vi kan holde skruen i vandet under det eksterne pres fra de mange tilskuere – familie, venner og hvem der ellers følger med,” lyder det fra Phillip Vestergaard.

Vi hos AaB esport glæder os til at følge spændte med og se, hvordan det går vores elitetrup til DM19. Det kan roligt siges, at alle hos AaB esport givet muligheden ville sige det samme til drengene i vores elitetrup: Held og lykke! Vi tror på jer, og vi glæder os til, at I kommer hjem igen med trofæet i armene!

Følg AaB esport

Vi hos AaB esports PR-hold vil selv løbende dække AaB esports rejse til DM19 i Odense fra lokalerne i Odeon. Hvis du vil følge derhjemme fra, så følg vores Facebook-side, twitter og instagram, hvor vi løbende vil lægge opslag op om, hvordan det går vores elitehold til danmarksmesterskabet! I de kommende dage vil der også komme video-præsentationer af vores elitespillere og CS:GO træner Mark – du kan følge os ved at klikke på følgende links:

https://www.facebook.com/aabesport/

https://twitter.com/AaBesport

https://www.instagram.com/aabesport/

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:51:43+02:00
Go to Top