AaB esports lokaler genåbner

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Torsdag den 6. maj 2021 kunne vi endelig genåbne vores lokaler.   

Nu er dagen endelig kommet, hvor vi kan genåbne vores lokaler. Lokalerne har været lukket ned siden december. I forbindelse med genåbningen er restriktionerne blevet skærpet. Vi har lavet en lille video, som viser nogle af de restriktioner, der skal forebygge smittespredning. Desuden har vi beskrevet dem herunder:

  • Når man ankommer til AaB's anlæg, skal der benyttes mundbind eller visir. Dette kan tages af, når man sidder ned. Kravet gælder ikke for børn under 12 år.
  • Medlemmer over 18 år og voksne, der ikke er nødvendige for gennemførslen af træningen, skal kunne fremvise et gyldigt Corona-pas. Vi opfordrer derfor forældre til at blive udenfor.
  • Der må højst være 25 mennesker samlet i lokalerne ad gangen.
  • Vi opfordrer til, at man medbringer eget udstyr som mus og tastatur, men vores udstyr vil blive sprittet af efter brug.
  • Der er ikke krav om afspritning, men vi opfordrer til, at man spritter af jævnligt. Desuden opfordrer vi til, at man spritter af både før og efter træningen.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-05-06T20:22:08+02:00
Go to Top