AaB eSuperliga testkampe mod Randers FC eSuperliga før AaB-Randers FC

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

FIFA 19-turnering foregår samtidig med testkampe mellem AaB eSuperliga og Randers FC eSuperliga søndag d. 10. februar.

Første sæson af eSuperligaen sluttede i efteråret 2018. Nu er det endelig tid til at gøre klar til den nye sæson. AaB eSuperliga deltager på søndag i en række testkampe mod Randers FC eSuperliga. Sidste møde holdene officielt havde i eSuperligaen var i den 10. runde, hvor Shoppen triumferede stolt over Al-Bacha i duel med en stærk 2-1 score. Desværre tabte Hansi til HassanPlayer med en 3-1 score, hvorefter den samlede score blev 4-3. Kan AaB eSuperliga få revanche til testkampene på søndag? Det vil tiden vise!

For jer derhjemme har vores eget streaming hold hos AaB esport optagelser kørende på https://www.twitch.tv/aabesport fra kl. 11:50 – 13:40 med Magic Mike og Agassi som værter. Så hvis du ikke kan møde op selv, så kan du også følge med, når AaB eSuperliga kolliderer med Randers FC eSuperliga til en række testkampe på søndag.

Derudover vil vi fra AaB esport være repræsenteret ude til arrangementet. Du er velkommen til at komme forbi og hilse på! Vi vil hjertens gerne svare på spørgsmål om AaB esport, hvordan det er at være en del af foreningen, hvad træner rollen indebærer, hvordan det er at være frivillig, og hvad end andet, du kan have i tankerne, som ville være fedt at få svar på.

Samtidig med testkampene mellem AaB eSuperliga og Randers FC eSuperliga er du inviteret til at spille med i FIFA 19-turneringen, som foregår i Aalborg Portland Park, hal 2. Til FIFA 19-turneringen vil der være en række fede AaB præmier til 1.- og 2. pladsen (blandt andet 2 VIP-billetter til AaB – Randers FC kampen kl 14:00), og selvfølgelig en super fed oplevelse for enhver FIFA fan!

Prisen for deltagelse er her 40 kr., og det inkluderer endda en ståplads til Superligakampen AaB-Randers FC, som starter kl 14:00.

Har du ikke lyst til at deltage i turneringen, men vil stadig være med til den sjove oplevelse, så er du stadig velkommen til at kigge forbi og se eSuperligaens testkampe, og efterfølgende se Superligakampen AaB-Randers FC med entré for børn til 10 kr.

AaB eSuperliga vil yderligere på dagen offentliggøre deres nye spillere, som i foråret får lov til at vise deres FIFA skills i eSuperligaen. Dertil er der mulighed for at få autografer og selfies med spillerne. Dan Sommersøe fra HF & VUC Nordjylland er også tilstede på dagen, og der er mulighed for at tage en snak med ham om deres nye esportslinje, som starter op i Aalborg efter sommerferien. På denne esportslinje kan man samtidig med sin uddannelse blandt andet få lov til at dyrke esport i FIFA, CS:GO, League of Legends, m.m.

Køb billet til FIFA 19-turneringen her!

https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=l5zo0mp4wo

De super fede præmier til FIFA 19-turneringen er som følger:

1. pladsen: 2 VIP-billetter til næstkommende kamp, adgang til fri sodavand/buffet, oplæg fra Allan Garde om kampen, samt gode siddepladser på Enggard Tribunen + signeret spillertrøje.
2. pladsen: Signeret spillertrøje.
3. til og med 32. pladsen: Disse deltagende får en gratis billet til AaB – Randers FC.

Hvor foregår det?

Aalborg Portland Park.

Harald Jensens Vej 7-9.

9000 Aalborg.

Hal 2 foran receptionen.

Tidsplan:

10:15 Check in i hal 2.

10:30 Gruppespil.

11:00-11:45 Mulighed for at hilse og få autograf af AaB’s eSuperligaspiller, som vi vil offentliggøre på dagen.

11:50 – 13:40 Streamen til årets første træningskamp i eSuperligaen starter – følg med på https://www.twitch.tv/aabesport

12:00 – 12:45 AaB – Randers FC eSuperliga træningskamp på scenen, se med i Hal 2 på storskærm eller følg os på Twitch.

12:15 1/8 – finaler.

12:35 Kvartfinaler.

12:55 Semifinaler.

13:15 Finale.

13:40 Præmieoverrækkelse.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:36:10+02:00
Go to Top