CS:GO Main fuldender holdkortet

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Vi er glade for at kunne byde velkommen til de to sidste spillere på AaB Main i CS:GO. Patrick "Patti" Larsen og Mathias "scott" Libergren skal sammen udgøre den sidste del af vores line-up til den kommende sæson. 

De to spillere fuldender dermed holdkortet;

  • Patrick "Patti" Larsen
  • Mathias "scott" Libergren
  • Christian "Buzz" Andersen
  • Alexander "alexsomfan" Nielsen
  • Benjamin "Vaegten" Badstue

Optakt til den kommende sæson

Begge spillere har tidligere erfaring med at spille med Alexander "alexsomfan" Nielsen, hvilket også spiller ind ind i ingame-lederens forventninger til opstarten.

"Jeg kender Patti og scott fra tidligere hold, så jeg ved hvordan de spiller og har derfor haft en god opstart, på trods af at vi ikke har praccet så meget. Vi har derimod fået lidt feeling for hinanden i diverse kvals", udtaler Alexander "alexsomfan" Nielsen, der er ingame-leader på holdet. 

Selvom der ikke har været så meget tid til træning, så har holdet alligevel gjort en god figur, og det giver tro på tingene forud for den kommende sæson.

"Jeg er tilfreds med vores præstationer i de kvals, vi har deltaget i. De nye tilføjelser er faldet godt ind. Både Patti og scott kan nemt hive 30 og stjerner på kommunikationen, hvilket er et kæmpe plus. Buzz har også kun imponeret mig indtil videre. En dygtig aimer, som har lysten til at lære og som samtidig er en rolig ankerspiller. Noget som vi virkelig har haft brug for", forklarer Alexander "alexsomfan" Nielsen.

Holdet ser frem til turneringsstart både i forhold til ESEA, men selvfølgelig også POWER Ligaen. Der er derfor håb om at kunne gøre en god figur.

"Vi forventer ikke at skulle kæmpe for at overleve, som vi desværre endte med at skulle i forrige sæson. Ligaen er lidt anderledes denne gang med en masse BO1, der kan gå begge veje. Vi sigter efter playoffs. Det er det mål, vi har til os selv, og det er det, vi arbejder hen imod", afslutter Alexander "alexsomfan" Nielsen.

Uagtet præstationen i den kommende sæson, så vil vi give den bedste opbakning til drengene. Du kan løbende følge med i POWER Ligaen på vores Twitter. Ligaen skydes i gang mandag den 3. maj.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-21T21:43:44+02:00
Go to Top