CS:GO Akademi & Elite til NNP 2018

AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Denne weekend byder på endnu et NNP LAN. NNP står for NordNetParty og afholdes i Vrå fra d. 7 september til d. 9 september med plads til omkring 400 deltagere.

AaB esport deltager med både CS:GO Akademi og Elite. Begge hold er deltagende i NNPs CS:GO 5v5 tunering, der afholdes henover weekenden med start fredag, i aften, kl. 20:30.

CS:GO Elite træner, Brian Torp, forventer noget mere udfordring til NNP turneringen end til sidste turnering, der blev spillet under Starcade LAN:

“Vi regner med at få mere udfordring til NNP end til Starcade, da vi forventer, at der deltager flere hold.”

CS:GO Akademi deltager som nyt hold for første gang i en turnering sammen, fortæller træner, Mark Mathiasen:

“Akademi har spillet sammen i godt og vel halvanden måned, tre gange i ugen. Der kommer til at være flere turneringer, men NNP kommer til at være den første turnering vi deltager i som hold.”

Derfor forventer Mark Mathiasen heller ikke en turnerings-sejr i denne omgang, men derimod forventer han, at teamet kan få noget holderfaring og turneringserfaring:

“Jeg har ikke de helt store forventninger. Vi har ikke spillet sammen i lang tid. Vi mangler desuden en mand, så vi skal også have fundet en substitut. Jeg forventer, at vi får noget hold – og turneringserfaring, men vi forventer ikke nødvendigvis at nå langt i turneringen.”

Henover weekenden vil der blive opdateret fra NNP på alle vores sociale medier, så gå ind og følg os på Facebook, Twitter og Instagram.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:13:50+02:00
Go to Top