En kæmpe tak til Audi Aalborg

Audi Aalborg
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Audi Aalborg forlænger sponsoraftale med AaB esport til og med 2021.

Audi Aalborg har siden 2017 været sponsor for AaB esport, og var endda med på den første AaB esport trøje. Audi Aalborg har støttet os i forbindelse med events, herunder med biler, som vi har kunne udstille til vores åbningsdag. Audi Aalborg har desuden støttet os med giveaways i form af jakker og tasker. Og nu har Audi Aalborg forlænget deres sponsoraftale med 3 år! Det betyder, at Audi vil være sponsor og samarbejdspartner i de kommende år til og med 2021.

Næstformand Kenneth Ringtved Jensen udtaler sig om Audi Aalborgs betydning for foreningen:

“Audi har været med på rejsen siden dag 1, så Audi betyder en del for os. De har troet på projektet og støttet op om det flere gange, og det sætter vi selvfølgelig stor pris på. Den 3 årige aftale er jo bare ekstra luksus. Det gør jo, at vi har en sikker indtægt over de næste 3 år, men betyder også, at presset på vores frivillige, der skal søge sponsorater, er mindsket lidt, da vi ikke skal ud og lede efter nye sponsorer hvert år.” – Kenneth Jensen, Næstformand for AaB esport.

Audi Aalborg er en del af det fundament, der gør, at AaB esport kan være den forening, vi alle elsker og kender. Var det ikke for Audi Aalborg, ville vi ikke være den samme forening, som vi er den dag i dag.

“Derfor skal det også være på sin plads at takke dem personligt for støtten, og jeg håber, at vi kan lave lidt sjov sammen de næste 3 år” – Kenneth Jensen, Næstformand for AaB esport.

Vi glæder os til vores fortsatte samarbejde. Takket være Audis støtte kan AaB esport fortsætte med at være en forening, hvor vi kan sørge for gode fysiske rammer og det rette udstyr til brug i foreningen. Med denne støtte kan vi varetage det fællesskab, som vi alle nyder godt af, så det kan ikke siges nok – En kæmpe tak til Audi Aalborg!

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:52:14+02:00
Go to Top