eSuperligaen sæson 6 afgøres på tirsdag

  • eSuperliga.dk

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

På tirsdag den 1. juni 2021 skal vinderen af eSuperligaen sæson 6 findes. Efter en samlet tredjeplads i grundspillet er AaB klar til eSuperliga Finals. Kampene kan følges på Viaplay og TV3 Max fra kl. 14.15. 

Snart bliver det afgjort hvilket hold, der løber med sejren i eSuperligaen sæson 6. FCK, AGF, AaB, Lyngby, Vejle Boldklub, Brøndby, Hobro IK og Sønderjyske kæmper om trofæet. Der skal spilles både kvartfinaler, semifinaler og finale på tirsdag. eSuperliga Finals er kulminationen på en sæson, hvor målet for grundspillet blev nået. "I sæson 6 har vi haft et lidt blandet grundspil, som dog i sidste ende udspillede sig til vores fordel, da vi indfriede målet om at komme i top 4. Det betød også, at vi kunne vælge hvilken modstander, vi skal møde i kvartfinalerne", fortæller Daniel "Shoppen" Mogensen, der er anfører på AaB's eSuperliga-hold.

Kvartfinalerne er som følger:

  • Kl. 14.15: Lyngby BK - Vejle
  • Kl. 15.15: AGF - Sønderjyske
  • Kl. 16.15: FCK - Hobro IK
  • Kl. 17.15: AaB - Brøndby

AaB har aldrig vundet eSuperligaen, men vandt grundspillet i sæson 5. Desværre blev det til kun til en semifinaleplads i en ellers fremragende sæson.

Målet for Finals for AaB's vedkommende er at vinde pokalen for første gang nogensinde, fortæller Daniel "Shoppen" Mogensen, og han fortsætter: "Vi møder en svær modstander i Brøndby i den første kamp, så vi skal selvfølgelig være klar fra start. Alligevel synes jeg, at vi er favoritter sammen med FCK og Vejle til at tage titlen, og jeg tror også på, at hvis vi rammer dagen, så vinder vi."

AaB's eSuperliga-hold består af følgende spillere:

  • Daniel "Shoppen" Mogensen
  • Mads "Skibsted" Sørensen
  • Oliver "Roberts" Roberts
  • Oliver "Ledet" Ledet

Kvartfinalen mellem AaB og Brøndby sparkes i gang kl. 17.15 på tirsdag den 1. juni 2021, og kampen kan følges på TV3 Max og Viaplay. Finalen spilles kl. 21.00.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-05-30T15:59:37+02:00
Go to Top