Et hold med succes

Esportligaen.januar.2021
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Vi kommer ikke uden om, at COVID-19 pandemien har haft indflydelse på AaB esport i løbet af det seneste år. Vi har været nødt til at aflyse vores LAN-events, og holdenes træning er flyttet online. Alligevel har nogle af vores hold haft succes i det alternative setup. I denne artikel skal vi møde AaB C1N3M4T1C, der siden jul har vundet to pokaler. 

AaB C1N3M4T1C har ligesom resten af foreningen været nødsaget til at flytte træningen online, da vores lokaler har været lukket ned.

"I løbet af det seneste år har der ikke været mulighed for at være fysisk sammen i vores lokaler. Det har desværre været en medvirkende faktor til, at et par af spillerne er faldet fra", fortæller Gideon Kjær, der er holdets træner.

Alligevel er Gideon Kjær fortrøstningsfuld, da der fortsat er fem spillere, som udgør en god og sammenspillet gruppe. Rollen som ingame leader deles mellem Oliver og Christian, og det har indtil videre været en succes.

I efteråret 2020 var holdet med i YouSee eSportligaens DGI breddeturnering, hvor gruppespillet endte med en stærk førsteplads. I slutspillet kom holdet ud i nogle enormt tætte kampe. Semifinalen var mod Egedal Dragonz, og AaB C1N3M4T1C vandt 2-1 samlet. Sejren blev sikret i det afgørende tredje map, som AaB C1N3M4T1C vandt knebent med 16-13. Kvalifikationen til finalen, hvor Karlslunde Spectre ventede, var nu en realitet. I finalen sejrede AaB C1N3M4T1C med samlet 2-1, og holdets første pokal var dermed en kendsgerning.

Efter nytår skulle holdet fortsætte den gode stime i den nye sæson af DGI's breddeturnering. Holdet tabte nogle tætte kampe i gruppespillet og endte som nummer 3. Alligevel viste holdet storform i B-slutspillet, hvor først Roskilde eSport CS:GO Black og siden HA85 Royal Bulls blev slået. Begge serier endte 2-0 til AaB C1N3M4T1C, og holdet vandt derfor turneringen.  En stor præstation af de unge drenge, som på trods af virtuel træning, er lykkedes med at få succes.

"Jeg er enormt stolt af holdet. Jeg oplever, at spillerne er gode til at snakke sammen og støtte hinanden", fortæller Gideon Kjær, og han afslutter: "Samtidig er der en bred forståelse af, at det er vigtigt, at man udfører sin opgave for holdets bedste".

AaB C1N3M4T1C består af følgende spillere:

  • Oliver "Ol1g06" Gravesen
  • Christian "Final" Jensen
  • Noah "Falken" Pristed
  • Laurits "Tico" Bilde
  • Rune "Feppe" Pedersen

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-18T20:44:37+02:00
Go to Top