Fortnite søger løbende spillere og frivillige

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Fortnite søger løbende spillere og frivillige

AaB esports Fortnite-afdeling er i konstant udvikling og tager løbende nye spillere og trænere ind i Fortnite-fællesskabet. Afdelingen har i dag et stærkt trænerteam som hele tiden forsøger at bygge på, så spillerne kan udvikle sig i endnu højere grad.

I takt med at flere Fortnite spillere finder til klubben er der også et behov for at udvide trænerstaben. Det er ikke et krav at man er Fortnite-træner eller har træneruddannelse. I AaB esport har vi et bredt trænersamarbejde, i og på tværs af spilafdelingerne, hvor sparring og trænerudvikling er i højsædet.

Fortnite-afdelingen er den afdeling hvor spillerne gennemsnitligt er yngst. Man skal være fyldt 10 år for at spille Fortnite i AaB esport.

”Vi har et stort ønske om at udvide afdelingen endnu mere, og vi søger derfor flere spillere og også gerne i aldersgruppen 13+, da det giver os mulighed for at deltage i flere turneringer. Vi søger også efter trænere til at indgå i udviklingen af vores afdeling" fortæller afdelingsleder, Lars Hjørringgaard

Hvis du har lyst til at blive en del af foreningen enten som spiller eller træner, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du er velkommen til at kontakte Lars Hjørringgaard på lh@aabesport.dk, hvis du er interesseret eller hvis du ønsker at høre mere. Det er ikke et krav som træner, at du har erfaring med Fortnite. Vi skal nok sørge for at hjælpe dig godt i gang.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-10-26T11:03:51+02:00
Go to Top