Frawfact og L1ndtoft stopper i AaB esport

Frawfact-og-L1ndtoft-stopper
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Rasmus "FrawFact" Munk og Rasmus "L1ndtoft" Lindtoft har begge valgt at stoppe som aktive spillere. Det betyder, at der kommer til at ske ændringer på AaB Main og AaB Akademi i CS:GO

FrawFact og L1ndtoft har begge været en del af AaB esport i flere år, og de har samlet spillet mere end 400 kampe.

Hvad er årsagen til at du har valgt at stoppe? 

FrawFact”Årsagen til jeg har valgt at stoppe med kompetitiv CS, er fordi fruen og jeg aftalte 1 år dedikeret til CS:GO. Det er nu 3 - 4 år siden og et tredje barn på vej, så mon ikke det er ved at være på tide. Med det sagt, kommer jeg nok til at blive set på diverse servers alligevel, da jeg nok ikke kan holde mig væk 100%. Idet jeg stopper, håber jeg selvfølgelig også at den unge del af scenen derude, bliver mere motiveret til at spille og komme langt, nu når de ikke længere vil blive skudt ud af serveren af en på 27.” 

L1ndtoft: Årsagen til at jeg har valgt at stoppe her hos AaB er, at jeg er kommet ind på en efterskole med fokus på esport. Jeg skal derfor spille på deres hold det næste år efter sommerferien.   

Hvordan vil du huske din tid i AaB og hvad er dit bedste minde? 

FrawFact”Tiden i AaB har kun været positiv. Selvfølgelig har det været hårdt til tider i modgang. Men overall har det kun været godt. AaB er for mig, mit hjem her i esport, da det er her jeg startede og fik et rigtig godt og trygt netværk. Det jeg husker bedst, er nok fra dengang jeg vendte tilbage til AaB, efter jeg havde været ude og afprøve diverse hold. Jeg fik bare en klar fornemmelse af, at jeg var kommet på plads igen.” 

L1ndtoft: ”Jeg vil huske min tid hos AaB som 3 super gode år, hvor jeg både har udviklet mig super meget som spiller, men også som person. Mit bedste minde må naturligvis være den fantastiske oplevelse det var at spille på ESL Pro League scenen i Odense.” 

Hvad med fremtiden, har du gjort dig nogle tanker heromkring? 

FrawFact”Fremtiden kommer nok i starten til at være lidt ukendt, da jeg ikke helt endnu ved hvad jeg vil. Min overordnet plan er nok at blive i AaB og hjælpe som coach i det jeg kan med den tid jeg har. Derudover vil jeg også have lidt fokus på at streame.” 

En tak fra trænerteamet

L1ndtoft fik sin debut i 2018 i Frag league sæson 1 onlinekvalifikationen og nåede i alt 122 kampe. FrawFact fik sin debut tilbage i oktober 2017 i en online WAOO-ligakamp. Han nåede i alt 291 kampe for klubbens førstehold. 

Træner, Brian Torp og trænerteamet siger tak: 

”Hele trænerteamet og jeg vil gerne sige tak til både L1ndtoft og FrawFact for indsatsen. Det har været en fornøjelse og der skal lyde et stort held og lykke fremadrettet” 

Hvad de to spillerstop får af betydning må tiden vise. En ting er sikkert, det bliver nogle anderledes lineups end forventet for både Main og Akademi.  

Vi har internt i klubben nogle talentfulde ungdoms- og talenthold, som vi selvfølgelig vil tage et kig på. Derudover vil vi i trænerteamet også se på, om vi synes der er nogle interessante navne eksternt. Til sidste vil det også blive muligt at ansøge. På den måde får vi afsøgt alle muligheder og potentielle kandidater”, afslutter Brian Torp. 

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T10:10:52+02:00
Go to Top