Main trænerstaben i LoL stopper i AaB esport

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Det er i fuld enighed besluttet, at AaB esport og den nuværende trænerstab for AaB Main i League of Legends stopper samarbejdet efter denne sæson af League Championship Denmark (LCDK).

Staben var som følger:

  • Chris Lassen, manager
  • Christian Hebsgaard, træner

Begge har været en del af AaB esports oprykning til League Championship Denmark, og de har brugt utallige timer på at analysere modstandere og træne holdet. Sæsonen af League Championship Denmark sluttede sidst i marts, og både Chris Lassen og Christian Hebsgaard har valgt at søge nye udfordringer. Deres ønske er blevet mødt med fuld respekt fra ledelsen, og vi ønsker dem held og lykke og tak for alt.

Efter en sæson med op- og nedture, som ultimativt endte med nedrykning, bærer trænerstaben også en del af ansvaret for resultatet. Vi havde talentfulde individuelle spillere, men opgaven om at få samlet dem til en fælles enhed blev ikke løst i tide.

"Timingen er god. Efter vores skuffende sæson med nedrykning, hvor vi ellers havde talentet og gode individuelle spillere, giver det god mening for nye kræfter at træde frem", udtaler Oliver Houmøller, der er afdelingsleder for League of Legends.

Genopbygning af trænerstaben bag AaB Main

Det betyder samtidig, at der skal findes en ny trænerstab til AaB Main. En opgave som ledelsen ser frem til.

"Det bliver en spændende opgave, som jeg ser frem til. Vi kommer til at tage en lidt anderledes tilgang til trænerstaben bag Main-holdet denne gang, hvor vi ser frem til, at mere handlekraftige og motiverede klubfolk vil tage deres plads", forklarer Oliver Houmøller.

Sidder du derude og gerne vil i betragtning til det nye AaB esport Main-projekt, så kan du ansøge ved at klikke her.

Optakt til den nye sæson

Næste sæson starter den 7. juni, hvor det bliver spændende at følge om Main-holdet kan spille sig op i League Championship Denmark (LCDK) igen. Holdet bliver med helt nye spillere og trænerstab, som skaber både forhåbninger og spænding forud for den kommende sæson.

”Der er en længere opstartsperiode inden næste sæson starter, hvilket vi håber vil styrke det kommende hold. Derudover bruger vi tid på at få spillerne til at lære hinanden at kende, og se hvilke aspekter af spillet, vi skal forbedre. Vi glæder os enormt til at kunne mødes igen i vores lokaler, hvilket forhåbentlig er medvirkende til, at holdet kommer til at hænge godt sammen både på og uden for Summoner's Rift”, afslutter Oliver Houmøller.

Vi opdaterer løbende på vores Twitter, hvor resultaterne af holdets kampe vil blive lagt op, når sæsonen starter.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-19T21:41:32+02:00
Go to Top