Nyt lineup på CS:GO Elite

AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

CS:GO Elite stiller op med et opdateret lineup lige inden rejsen går til Taiwan, hvor der skal spilles IeSF VM 2018.

Holdændringerne sker efter, at Rasmus “FrawFact” Munk har valgt at fratræde som spiller på holdet. Træner, Brian Torp, fortæller, at han selvfølgelig er ærgerlig over timingen, men ønsker god vind til FrawFact i fremtiden:

–  “Jeg vil gerne takke FrawFact for indsatsen, og hans tid som spiller for AaB. Med VM lige om hjørnet, er det naturligvis aldrig en god timing at miste en dygtig spiller. Hele AaB esport, holdet og jeg ønsker FrawFact held og lykke og alt det bedste fremadrettet.”

Det betyder derfor, at CS:GO Elite nu stiller op med et lidt anderledes lineup end forventet. Det nyeste medlem på holdet er et ungt talent, som Brian Torp har udvalgt fra elitetruppens andethold, CS:GO Akademi:

–  “Jeg er meget glad for, at Rasmus ”ValcoNN” Balsner nu får chancen for at vise sig frem på holdet og i Taiwan til VM. Han er en spiller, der kan bidrage med en masse nye kvaliteter til holdet. ValcoNN og den resterende del af elitetruppen har et stort potentiale, som jeg har store forhåbninger om bliver en gevinst for AaB.”

ValcoNN fortæller selv, at han ser frem til at lære en masse, så han kan forbedre sig og være med til at skabe et endnu stærkere hold. Han beskriver selv muligheden som en kæmpe chance:

–  “Holdet har taget rigtig godt imod mig, og jeg glæder mig til at få nogle fælles oplevelser både i CS:GO og socialt. Det er en kæmpe chance for mig, og VM bliver en kæmpe oplevelse. Som i KÆMPE. Efter dette har jeg både spillet i Schweiz og til VM i Taiwan som 16-årig. Hvor heldig kan man være? Og det er forhåbentlig kun begyndelsen”.

ValcoNN er dog ikke kun heldig. Han er også en dygtig spiller, der tidligere har spillet som substitut på CS:GO Elite, hvilket har vist sig at fungere godt for holdet. Han kan dermed se frem til at være en permanent del af eliteholdet. Det nye lineup ser nu således ud:

  • Christian “Nanoon” Lensgaard.
  • Rasmus “ValcoNN” Balsner.
  • Jesper “Shockie” Jacob.
  • Casper “ErikseN” Eriksen.
  • Mikkel “Wadion” Posborg.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:14:48+02:00
Go to Top