Succesfuld esportskole afholdt i efterårsferien

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

I efterårsferien blev der afholdt esportskole i CS:GO, hvor spillere mellem 10-13 år deltog. Arrangementet blev afholdt af vores dygtige CS:GO trænere, der fra 09:00-15:00 underviste i alt fra kommunikation til strategi i CS:GO.

Det har været et succesfuld arrangementet, der både har været lærerigt og sjovt. Formålet med arrangementet er både at give muligheden for at forbedre sine evner i spillet, men også at skabe et fællesskab mellem unge via esport. Hvis man spørger spillerne har esportskolen været en sjov og lærerig oplevelse:

“Det har været sjovt, at vi har kunne være sammen som et hold, at vi har kunne lave nogle strategier sammen.” , Jeppe Kortegaard, 10 år.

“Det har været sjovt, og jeg har lært rigtig meget. Jeg er blevet en bedre CSGO-spiller, især når jeg one-tapper.”, Oliver Søndergård Gravesen, 12 år.

Fra foreningens side er vi glade for, at esportskolen er blevet taget godt i mod af medlemmerne, og derfor forventer vi også, at der bliver mulighed for at arrangere en lignende begivenhed i fremtiden.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2021-04-07T09:32:38+02:00
Go to Top