Tilbage til hverdagen – Tilbage til lokalerne

  • AaB esport

Følg os på Facebook banner
Join os på Discord banner

Tilbage til hverdagen - Tilbage til lokalerne

Pandemien har henover efteråret lagt sig lidt. Det betyder, at AaB esport endelig har kunnet vende tilbage lokalerne på Hornevej, og fysisk fremmøde til træning er igen en del af hverdagen.

Under corona har Fortnite, og AaB esports andre hold, været nødsaget til at træne online, og det er slet ikke det samme, som at være fysisk samlet i lokalerne.

MEN NU summer Hornevej igen af liv. AaB esport er tilbage fysisk i lokalerne og dét kan mærkes, hvis man spørger Fortnite holdenes trænere om hvordan det føles at være tilbage i lokalerne?

“Det kan slet ikke sammenlignes. Kommunikation er jo ikke kun det talte”, siger Lars Hjørringgaard fra Fortnite.

"Fortnite har blandt andet under corona oplevet en tilgang af spillere, som kun har prøvet at træne online indtil nu. Ved online træning det giver en helt anden forventning til træning, da det i højere grad handler om at have selvdisciplin”, tilføjer Hanne Nielsen og Mark Grarup fra Fortnite.

Hos CSGO og LoL deles optimismen ved at være tilbage i lokalerne: “Det med at træne online… Det virker bare ikke”, siger Gideon Kjær fra CSGO. Der lægges især vægt på den generelle følelse, kommunikationen, øjenkontakten og sammenholdet som klart styrkes ved at være tilbage fysisk og sammen.

Også hos spillerne er de glade for at være tilbage: “Det har været rigtigt dejligt at få lov til igen at se vennerne og snakke sammen i virkeligheden”, udbrød drengene fra Fortnite stort set i munden på hinanden og med skæve smil på læberne.

For CSGO spillerne lægges der især vægt på sammenholdet og kommunikationen, der mærkes styrket ved at være tilbage i lokalerne.

"Man kan bedre snakke sammen, og ‘hype’ hinanden op og der er generelt et større sammenhold på holdet, når man er til træning fysisk. Jeg tror klart det er en fordel hvis man sidder i lokalerne. Og så tror jeg også, at man har mere team spirit”, siger Bertil fra CSGO. Han uddyber blandt andet, at det lettere kunne ramme ens selvtillid når man f.eks. "døde", ved online træning.

Tilbage i lokalerne er holdene bedre til at bakke hinanden op, styrke hinanden og give konstruktiv kritik. Der er generelt bare bedre kommunikation og sammenhold”, fortæller Johannes fra LoL, da vi spørger ind til fordelene ved at være tilbage.

Vi må konstatere at der er stor tilfredshed over at være tilbage i lokalerne. Vi syntes også at det er fantastisk at spillerne og trænerne er tilbage og at de fysiske træninger er tilbage, og vi håber at det vil fortsætte sådan.

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

DEL HISTORIEN PÅ SOCIALE MEDIER

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

SENESTE NYHEDER OG EVENTS

AaB esport merchandise i form af bl.a. spillertrøjer. AaB esport tilbyder træning i spillene Counter strike (CSGO), League of Legends, Overwatch, Rocket League, Fortnite og FIFA. AaB esport træner i Aalborg, Nordjylland. Esportforening i Nordjylland.
2022-05-23T14:46:31+02:00
Go to Top